Eurotravel Sports AB BOX 16 S-518 21 Sandared | Tel . 033-25 88 50 | E-post info@eurotravelsports.se

 
 
 
 • Fotbollsresor
  Intresseanmälan Paris SG -
  Säsong 16/17
 • Fotbollsresor
  Intresseanmälan Barcelona -
  Säsong 16/17
 • Fotbollsresor
  Intresseanmälan Liverpool -
  Säsong 15/16
 • Fotbollsresor
  Intresseanmälan Paris SG -
  Säsong 16/17

Fotbollsresor

Fotbollsresor. Med tusentals nöjda kunder varje år fortsätter vi att erbjuda våra populära fotbollsresor till mycket låga priser! Eurotravel Sports har biljetter till alla matcher och alla ligor i Europa; Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Champions League m.m. Vi har en unik erfarenhet av idrottsresebranschen och vårt kontaktnät gör att vi kan hjälpa alla sällskap, stora som små.

En fotbollsresa blir ett minne för livet. Skillnaden mot en match på hemmaplan är enorm. Atmosfären kring arenorna före match vibrerar. Spelarnas stjärnglans är många gånger större. Kvaliteten och storleken på arenorna är oftast så mycket bättre. Supportrarnas engagemang är större. Underhållningsvärdet på fotbollen är som från en annan planet. Eurotravel Sports ger dig chansen att uppleva fotboll som den skall upplevas: Live!

Boka en spännande fotbollsresa till någon av Europas hetaste fotbollsstäder, välj i menyn till vänster. Resdatum och antal dagar väljer ni själva, i grundpriserna ingår flyg, två eller tre nätter på centralt hotell samt matchbiljett.

Rubrik Pris från Info Datum
Irland - Sverige 9 990 kr 2016-06-13 Mer info
Manchester United - Leicester City 5 990 kr Wembley 2016-08-07 Mer info
Bayern München - Borussia Dortmund 3 990 kr 2016-08-14 Mer info
Intresseanmälan Celtic FC - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Atlético Madrid - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Chelsea FC - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Lazio - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseamälan AC Milan - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Paris SG - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Ajax - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Hamburg - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Bayern München - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Dortmund - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Hertha Berlin - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Everton - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Liverpool - Säsong 15/16 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Manchester City - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Manchester United - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan West Ham - Säsong 16/17 0 kr - Mer info
Intresseanmälan Tottenham - Säsong 16/17 0 kr - Mer info

Se det vackra spelet direkt på plats

Att fotbollen ibland benämns som det gröna fältets schack är ingen dålig liknelse, då fotbollspelarna kan liknas vid en armé av schackpjäser som dirigeras av en skicklig strateg (tränaren) vid sidan av planen. Även om en matchplan i fotboll till stora delar bygger på taktik så kryddas anrättningen dessutom av en charmig oförutsägbarhet där offervilja, teknisk briljans och vissa spelares förmåga att läsa och tolka spelet ofta får en avgörande roll.

Laget är dock aldrig starkare än sin svagaste länk. Att få alla att jobba åt samma håll är inte alltid det lättaste, men när det väl fungerar är det en njutning att skåda. Fotbollsmatcher där välspelande lag möts och där spelet böljar fram och tillbaka med otrolig intensitet är fantastiska att se redan på TV. Lyckas du dessutom pricka in skådespelet på plats i en kokande arena kan du vänta dig en oförglömlig upplevelse. En fotbollsmatch där många  snygga mål görs är en gudagåva till åskådarna men även en fotbollsmatch utan mål kan ha ett högt underhållningsvärde. Detta tack vare fotbollens dimensioner av taktiska dispositioner, viljan att offra sig för laget och helt och hållet oförutsägbara resultat. Som exempel kan man nämna Turkiets nagelbitare till matcher under EM 2008, där de ofta skrällde efter att först ha legat under med flera mål.

Fotbollen är helt enkelt det vackra spelet – och många gånger också ordentligt överraskande.

Fotbollen - världens största sport som förenar

Fotboll är världens största sport. Det är dessutom en av få sporter som förenar människor över landsgränser oavsett klass eller hudfärg. Fotboll kan spelas av alla gammal som ung, rik eller fattig. Likaså kan den uppskattas av alla. När du går på fotboll utomlands kommer du att trängas på läktaren med folk från ett flertal olika bakgrunder och åldrar. På läktaren hittar du allt från fabriksarbetare till jurister, från förskolebarn till pensionärer.

I många delar av världen är fotbollen också så nära en religion man kan komma. Att få uppleva fotboll i länder där fotbollen betyder allt och där spelarna nästintill behandlas som gudar är inget annat än en mäktig upplevelse. Tack vare att fotbollen är så populär i så många olika länder saknar den fotbollsintresserade inte valmöjligheter när det gäller att boka fotbollsresan. Din fotbollsresa lika gärna gå till varma semesterparadis vid Medelhavet som till spännande kulturstäder i norra Europa. Goda flygförbindelser gör det enkelt att planera in en spännande weekend.

Det behöver inte vara så att man alltid får den bästa fotbollsupplevelsen när de bästa lagen i de största ligorna möts. Ibland utspelas de allra mest spännande matcherna i ett derby mellan två mittenlag i ett mindre fotbollsland. När allt kommer omkring är det viktigaste för upplevelsen supportrarnas passion och engagemang för sitt lag. För att få den absolut bästa upplevelsen på plats ska du därför inte vara blyg. Lär dig hejaramsorna, bär lagets färger och sjung med – högt – när du väl är på plats på läktaren. Du kommer att belönas med en spektakulär känsla av gemenskap.

Vad utmärker en fotbollsresa?

Alla som varit på en fotbollsresa vet att det är obeskrivlig känsla när stämningen är som bäst under matchen. Att stå mitt i smeten på en kokande arena är en upplevelse som inte liknar någon annan. En bra match är grädden på moset – oftast räcker atmosfären på fotbollsstadion långt.

För det mesta är fotbollsupplevelsen själva huvudmålet med resan men allt runtomkring som du upplever på en vanlig resa är också viktiga ingredienser. Det är just kombinationen som gör fotbollsresan så populär. Att hinna med både fotboll, kultur och andra nöjen som staden har att bjuda på under en weekend bör inte vara några problem för den som planerar.

Om du är på plats ska du heller inte missa någon av de guidade turer bakom kulisserna som de flesta arenor anordnar. Det brukar vara ett uppskattat inslag för den inbitne fotbollsfantasten och en bra chans att få en inblick i riktig fotbollskultur. Ett annat bra tips är att vara ute i god tid och var gärna med på uppvärmningen på puben innan match för att komma i rätt stämning.

Planera din fotbollsresa

Om du är ute efter den ultimata fotbollsupplevelsen bör du tänka till lite när du tajmar in den. Det kan tyckas räcka med att se ditt favoritlag spela men ofta krävs mer än så för en riktigt spännande match. Att se en match där inget lag har något att spela för bidrar riskerar lätt att bli tråkig. Lagen är försiktigare och tar inga onödiga risker, vilket kan leda till att skönheten i det vackra spelet blir lidande. Om du däremot lyckas pricka in ett klassiskt möte mellan två lokala toppkonkurrenter i en drabbning i seriens slutskede så kan du räkna med att stämningen kommer att vara på topp. När det är dags att välja resmål och tidpunkt för din fotbollsresa skadar det alltså inte med lite planering.

Att välja städer och platser där mycket annat förutom själva fotbollsupplevelsen lockar är aldrig fel. Om du vet att du vill se ditt favoritlag men inte är så förtjust i deras hemstad kan du välja att se dem i en bortamatch. Är fotbollsupplevelsen viktigare än lagen som spelar är det en bra idé att i huvudsak välja resa efter destination. Vill du värma upp inför matchen på en tapasbar eller en pub? Gillar du konst och kultur eller ligger du hellre på stranden under resten av utlandsvistelsen? Dessa saker spelar alla in i ditt val.

Gå med i en supporterklubb

Att gå med i ditt favoritlags supporterklubb på hemmaplan kan vara en bra idé om man vill dela fotbollsupplevelsen med likasinnade. Av de större lagen har de flesta olika typer av supporterklubbar som finns verksamma i Sverige. Dessa supporterklubbar anordnar med jämna mellanrum olika typer av evenemang i samband med lagets matcher. Andra fördelar med att gå med i en supporterklubb är exempelvis att delta på pubträffar, få tillgång till medlemstidning och komma över matchbiljetter till reducerat pris. Vissa lokala supporterklubbar har dessutom goda kontakter med lagets officiella supporterklubbar, något som kan vara oerhört värdefullt om en längre fotbollsresa ska planeras.

Saker att tänka på inför din fotbollsresa

Innan du ger dig iväg på din fotbollsresa så finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Om du är låst till ett visst datum så blir valet något mer begränsat men fotboll spelas större delen av året och de olika ligorna är utspridda över både höst- och vårsäsongen. Destination samt hur du vill kunna kombinera din fotbollsupplevelse med övriga aktiviteter är också viktigt att tänka på för att du ska få ut så mycket som möjligt av din resa.

Det krävs en hel del planering om du bokar allt själv. Då är det inte heller säkert att du får tag på en äkta biljett om du till exempel väljer att köpa biljett av en privatperson på nätet eller om du köper biljett på plats. Om du planerar att köpa på plats så är det inte heller säkert biljetter finns tillgängliga. Då är paketresor för fotboll ett bra alternativ. Ett fotbollspaket med ett färdigt reseupplägg från oss inkluderar matchbiljetter, boende och flyg. Det gör resan betydligt smidigare och det antal förberedelser du behöver göra minskar betydligt.

Att köpa matchbiljetter på egen hand är ofta svårt då det finns ett begränsat antal att få tag på. Att köpa i andrahand av privatpersoner är förstås en möjlighet men det medför också en risk som kan få en bitter eftersmak om det visar sig att biljetten du köpte var falsk. Om du vill vara säker på att få tag på äkta biljetter är det enklast att lämna över jobbet till en professionell sportresebyrå.

Att lägga till minst en extradag på din fotbollsresa är också ett bra tips då det faktiskt händer att vissa matcher av olika anledningar flyttas med kort varsel.

Fotbollsresor paket

Det finns många fördelar med att boka fotbollsresan i ett paket. Först och främst sparar det mycket tid då du helt slipper att göra all planering och efterforskning på egen hand. Detta är särskilt välkommet när man reser i större grupper – i sådana fall krävs annars mycket koordinering och planering. Ett färdigt fotbollspaket gör det också enklare att spontant kunna boka en resa med kort varsel om tillfälle dyker upp. Det enda du behöver göra är att bestämma resedatum och antalet dagar du vill vara borta. I grundpriserna för våra paketresor ingår flyg, två eller tre nätter på centralt hotell samt matchbiljett. Du har möjlighet att välja komfort på ditt boende och kan på så sätt anpassa resan efter dina önskemål.

Hos oss finner du billiga fotbollsresor. Vi anstränger oss för att alltid hitta de lägsta priserna för att så många som möjligt ska kunna ha råd att följa med på våra populära arrangemang. Vårt mål är att kunna erbjuda centralt boende i Europas populäraste fotbollsmetropoler till mycket förmånliga priser. Vi på Eurotravelsports anser att alla ska kunna unna sig en riktig fotbollsupplevelse med allt vad den innebär av komfort, gemenskap och glädje som den medför.

Fotbollsresor med flyg

Vi har valt flyget som transportmedel för våra fotbollsresor fram för allt för att det går snabbt och är ett förhållandevis smidigt resesätt. Förr i tiden var det vanligare att företa fotbollsresor med buss. Att resa med buss är förvisso ett trevligt alternativ där du hinner se mycket på vägen och bussresan kan även vara social och gemenskapsbyggande. Däremot tar det tid och är inte alla gånger så bekvämt. En fotbollsresa med flyg behöver dock inte vara mindre social än en bussresa. Under flygresan finns också gott om möjligheter att lära känna andra fotbollsentusiaster. Det gäller särskilt om du exempelvis går med i någon av alla supporterklubbar som finns utspridda runtom i landet.  Genom att välja flyget är det också lättare att spontant boka din fotbollsresa med dina vänner, du är endast ett knapptryck bort från de hetaste fotbollsdestinationerna.

Slutligen, att se en händelserik fotbollsmatch live är en fantastisk upplevelse – även för den som inte är världens största fotbollsfan. Vi tycker att fler borde ta chansen att se de stora matcherna live. Att ha sett en historisk match i verkligheten skapar ett minne för livet och ger dig garanterat underlag för många intressanta konversationsstartare på fester och sammankomster framöver.